Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Rólam

aromaterapeuta aromaterápiás ékszer nyaklánc illatosLódi Eni kozmetikus mester vagyok, 2013-ban az Aroma Botanica-nál végeztem aromaterapeutaként, jelenleg természetgyógyászatot tanulok. Én fogom elkészíteni személyreszabott illatos ékszered, amit bárhol viselhetsz, így a legtöbb helyzetben számíthatsz áldásos segítségére. A kiválasztott kincset saját, bevált receptjeim alapján prémium minőségű illóolaj-keverékekkel tudod használni.

Hogyan működik?

 

A medálok belsejében lévő filcpárnácska megőrzi a rácsöppentett illóolaj illatát, melynek jótékony hatását hosszú időn keresztül érezheted.

 

Ne úgy képzeld el mint egy parfümfelhőt!

 

Ez az illatélmény néha elsuhan, könnyed és finom kis adagokban érkezik. Pár csepp illóolajjal már akár egy hétig is élvezheted.

 

Nézzük mire is jó egy illatos ékszer?

Az aromaterápia hatásairól biztosan hallottál már, de ha még nem, akkor most röviden bevezetlek ebbe a varázslatos világba.

Az illóolajok és az illatok szoros kapcsolatban állnak emlékezetünkkel. Egyes illatok jólesnek, másokat pedig nem kedvelünk, de nincs két ember akiből egy és ugyanazt az érzést váltják ki. Az illóolajok üzeneteket hordoznak, amelyek testi-lelki-szellemi jól-létünk elérésében támogatnak. Ezek az esszenciák egy-egy érzetet, hangulatot örökítenek meg, amivel életünk különböző helyzeteiben segítik lelki és szellemi stabilitásunkat.