Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Strasszköves aromaterápiás nyaklánc

Ha a csillogó, modernebb modelleket szereted, akkor a strasszköves aromaterápiás nyaklánc alkalomra, hétköznapra egyaránt szuper választás. 

Válassz ízlésednek, stílusodnak megfelelően többféle strasszköves nyakláncaink közül! Ne felejtsd el megnézni a karpereceket, karkötőket se, mert rálelhetsz köztük nyakláncod párjára. Így ha szeretnéd, akár szettben is hordhatod őket.

Tedd egyedivé, és válaszd ki hozzá kedvenc harmonizáló esszenciád!

Mindegyik lánchoz 10 db aromalapot kapsz, valamint 1 általad választott BALANCE illóolaj esszenciát. 

Rendezés:
Minden strasszköves aromaterápiás nyaklánchoz több színben is kapsz aromalapocskákat, összesen 10 db-ot. Ezekre a filc lapokra tudod majd csepegtetni azt az illóolajat, melyet a nyaklánchoz választasz.

Egy fiolában 2 ml esszenciát kapsz.

Az aroma ékszerekben használt aromapadra (filc korong) elég akár egy csepp Balance esszenciát tenni, mely általában 1-2 hétig érezhető. Alkalmazása gazdaságos, nem kell naponta újracseppenteni, egy fiolát több hónapon keresztül is használhatsz. Az összeállításban szereplő illóolajak mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal, néhányuk organikus (bio) illóolajként, ECOCERT szabvány szerinti minősítéssel is, melyet kérésedre emailben továbbítok.