Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Angyalhívó nyakláncok

Az angyalhívók eredete egy kelta hagyományhoz kötődik. A legenda szerint évezredekkel ezelőtt még együtt éltünk az angyalokkal, de az eredendő bűn következtében elszakítottak minket egymástól, ezért az angyalok megajándékoztak minket egy gömb alakú csengő medállal, amit egyszerűen csak úgy hívnak: angyalhívó. Ha megrázzuk mint egy harangot, csengő-bongó kis hangjával szólítja majd őrangyalunkat.

Az aromaterápiás angyalhívókhoz olyan színű gömböt és pompomot válassz, ami a szívedhez legközelebb áll. Viseld minden nap, és hagyd, hogy angyalod elkísérjen mindenhova!

 

Rendezés:

Angyalhívó aromaterápiás nyakláncainkhoz válassz egy neked tetsző színű pompom-ot és illóolajat. A pompomra tudod majd csepegtetni az illóolajat. Az esszenciákról bővebben itt tudsz olvasni: https://lodieni.hu/aromaterapias-esszenciak.

Egy fiolában 2 ml esszenciát kapsz.

Az aroma ékszerekben használt aromapadra (zsenília labda) elég akár egy csepp Balance esszenciát tenni, mely általában 1-2 hétig érezhető. Alkalmazása gazdaságos, nem kell naponta újracseppenteni, egy fiolát több hónapon keresztül is használhatsz. Az összeállításban szereplő illóolajak mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal, néhányuk organikus (bio) illóolajként, ECOCERT szabvány szerinti minősítéssel is, melyet kérésedre emailben továbbítok.