Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Aromaterápiás nyaklánc

Aromaterápiás nyakláncok jótékony hatású esszenciákkal:

Válassz ízlésednek, stílusodnak megfelelően többféle nyakláncunk közül! Ne felejtsd el megnézni a karpereceketkarkötőket se, mert rálelhetsz köztük nyakláncod párjára. Így ha szeretnéd, akár szettben is hordhatod őket.

Ne felejts el mindegyik lánchoz egy BALANCE illóolaj esszenciát választani! 

Ékszereink anyaga nikkelmentes, így nem okoznak allergiás reakciót!

Aromaterápiás nyakláncaink közül mindenki megtalálja a neki tetszőt.

De miben más, miben tud többet egy aromaterápiás nyaklánc?  Hogyan működik? 

A medálok belsejében lévő filcpárnácska megőrzi a rácsöppentett illóolaj illatát, melynek jótékony hatását hosszú időn keresztül érezheted.

Ne úgy képzeld el mint egy parfümfelhőt! Ez az illatélmény néha elsuhan, könnyed és finom kis adagokban érkezik. Pár csepp illóolajjal már akár egy hétig is élvezheted.

 

Nézzük mire is jó egy illatos ékszer?

Az aromaterápia hatásairól biztosan hallottál már, de ha még nem, akkor most röviden bevezetlek ebbe a varázslatos világba.

Az illóolajok és az illatok szoros kapcsolatban állnak emlékezetünkkel. Egyes illatok jólesnek, másokat pedig nem kedvelünk, de nincs két ember akiből egy és ugyanazt az érzést váltják ki. Az illóolajok üzeneteket hordoznak, amelyek testi-lelki-szellemi jól-létünk elérésében támogatnak. Ezek az esszenciák egy-egy érzetet, hangulatot örökítenek meg, amivel életünk különböző helyzeteiben segítik lelki és szellemi stabilitásunkat.