Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Aromaterápiás karkötők

Aromaterápiás karkötők jótékony hatású esszenciákkal:

Karkötőink eleven mintákkal, szívből jövő üzenetekkel vannak ellátva. Gyönyörűen megmunkált sokoldalú karkötők, antiallergén alapanyagokból. 

 

Válassz karkötőt és alkosd meg saját, egyedi ékszerszetted, viseld őket magukban vagy személyreszabott összeállításokban! Ne felejtsd el megnézni a nyakláncokat is, mert rálelhetsz köztük karkötőid párjára, így ha szeretnéd, akár szettben is hordhatod őket.

Ékszereink anyaga nikkel mentes, így nem okoznak allergiás reakciót!

Mindegyik karkötőhöz 10 db különböző színű aromalapot kapsz, valamint 1 általad választott BALANCE illóolaj esszenciát. 

Rendezés:

Minden aromaterápiás karkötőhöz több színben is kapsz aromalapocskákat, összesen 10 db-ot. Ezekre a filc lapokra tudod majd csepegtetni azt az illóolajat, melyet a nyaklánchoz választasz.

Egy fiolában 2 ml esszenciát kapsz.

Az aroma ékszerekben használt aromapadra (filc korong) elég akár egy csepp Balance esszenciát tenni, mely általában 1-2 hétig érezhető. Alkalmazása gazdaságos, nem kell naponta újracseppenteni, egy fiolát több hónapon keresztül is használhatsz. Az összeállításban szereplő illóolajak mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal, néhányuk organikus (bio) illóolajként, ECOCERT szabvány szerinti minősítéssel is, melyet kérésedre emailben továbbítok.