Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
BALANCE - összhangban Veled!
Aromaterápiás ékszerek
Esszenciák, illóolajak

Illóolajok, esszenciák

Válassz ékszeredhez a 9 féle BALANCE esszencia közül, melyek mindegyikét egyénileg fejlesztettem, saját tapasztalataim és receptúráim szerint.

Illatuk nem csak szolidan simogat, hanem magában hordozza a különböző illóolajok terápiás hatásait is.

 

Elengedés esszencia: lime, geránium, mirtusz, cickafark illóolajokból. 

A frissítő lime oldja a benned lévő feszültséget, a makacs beragadást. A geránium kedvesen simogató illata fog egyensúlyba hozni, míg a mirtusz tisztaságával hozza a megnyugvást, a cickafark pedig békével balzsamozza be lelki sebeid.

 

Önbizalom esszencia: erdei fenyő, levendula, grapefruit, édeskömény illóolajokból.

Az erdei fenyő segíti önbecsülésed, hogy megismerd magad és szükségleteid. A levendula támogatóan ölel körül, míg az optimista grapefruit markáns ám könnyed lényével szabadít meg a negatív érzésektől,  végül az édeskömény ajándékoz meg örömteli elszántsággal.

 

Tisztánlátás esszencia: neroli, levendula, teafa, ciprus illóolajokból.

A neroli eleveníti fel tapasztalataid, és a levendula a teafával karöltve támogat a megértés útján. Ahogy a szél fújja az út menti fákat, a ciprus úgy fog Téged vezetni az átalakulásba.

 

Lendület esszencia: bergamott, édesnarancs, szegfűszeg, édesbabér illóolajokból.

A bergamott intenzív, gazdag aromája hangolja leked örömtelivé, a felemelő édesnarancs tevékenységre sarkall.  A melegítő szegfűszeg szabadít meg a korlátaidtól, és ad bizalmat az újdonságokhoz, melyeknek ihletét a babér nemes illata adja.

 

Most esszencia: pálmarózsa, lime, balzsamos szuhar, indiai citromfű illóolajokból.

A pálmarózsa segít elengedni megszállott ragaszkodásod és alkalmazkodásra hangol. A lime napfényes illata beragyogja a pillanatot, miközben a balszamos szuhar segít visszatalálni önmagadhoz. Az indiai citromfű cseppjei nyitnak új dimenziókat, hogy kitárulkozva új világokat fedezhess fel.

 

Tudatosság esszencia: édeskömény, atlasz cédrus, menta, vetiver illóolajokból. 

Az édeskömény élettel teli zamata derűs elszántságra ösztönöz. Az atlasz cédrus olajával szilárdan állsz Ég és Föld között. A borsmenta hűvösen frissítő illata segít koncentrálni, a vetiverfű gyökere földel, hogy ne vessz el a fellegekben, és ne téveszd szem elől a célt.

 

Nőiesség esszencia: levendula, grapefruit, trópusi bazsalikom, geránium illóolajokból

A levendula finom és karcsú, ám erős virága ébreszti fel benned a lágy de mégis szilárd női erőt. A grapefruit optimizmusa könnyed derűre hangol. A bazsalikom bátorságot ad, hogy félelmeid helyett vállald önmagad. A geránium édes rózsás illata harmonizálja a tökéletesség hajhászásába belefeszült lényed.

 

Döntés esszencia: geránium, fekete bors, cajeput, atlasz cédrus illóolajokból

A geránium könnyű, virágos illata hoz balanszot zilált lekedbe. A fekete bors markánsan terel utadra, miközben a cajeput segít mérlegelni élethelyzeted. Az atlasz cédrus elemi erőt ad, amikor a legbizonytalanabbnak érzed magad.

 

Szabadság esszencia: mandarin, ciprus, balzsamfenyő, eukaliptusz, geránium illóolajokból.

A melengető mandarin illata pozitívan frissít és új energiákat ad. A ciprus olaja megnyitja a kaput az átalakuláshoz, hogy elengedd a bevált sémákhoz való ragaszkodásod. A balzsamfenyő cirógatva oldja görcseid, és ébreszti tudatod. Az eukalilptusz légies illata felemel, hogy fentről érezd a teljességet. A geránium engedi, hogy lazíts és rálelj intuícióidra.

 

A prémium minőségű, ellenőrzött forrásból származó, terápiás célra alkalmazható illóolajak alapanyagait az Elemental SRL Mayam illóolajai biztosítják. A Balance illóolaj-keverékeket egytől-egyig nagy gonddal, és odafigyeléssel állítottam össze, hogy rezgésükkel harmonizálják viselőjüket.

Rendezés:

Egy fiola 2 ml esszenciát tartalmaz. Ezt választhatod aromaterápiás ékszeredhez, vagy akár ékszer nélkül is megvásárolhatod. 

 

Az aroma ékszerekben használt aromapadra (filc korong vagy zsenília labda) elég akár egy csepp Balance esszenciát tenni, mely általában 1-2 hétig érezhető. Alkalmazása gazdaságos, nem kell naponta újracseppenteni, egy fiolát több hónapon keresztül is használhatsz.

 

Az összeállításban szereplő illóolajak mindegyike rendelkezik biztonsági adatlappal, néhányuk organikus (bio) illóolajként, ECOCERT szabvány szerinti minősítéssel is, melyet kérésedre emailben továbbítok.

 

Használatuk előtt feltétlenül olvasd el az Illóolajak biztonságos alkalmazását.-->>